جواهرات نقره بسیار جذاب و بسیار سلامتی بخش هستند . بر اساس نتایج و تحقیقات محققان علمی، طلا، روند فعالیت ارگانیسم بدن انسان را زیاد کرده و نقره، بر عکس طلا آرام بخش میباشد . نقره دارای رنگ سفید است و با داشتن قدرت انعکاسی بسیار زیاد بطوریکه بیش از ۹۲% نوری را که با آن می تابد منعکس می نماید .
آیا میدانستید بدن ما به نقره نیاز دارد ؟
نقره برای بهبودی و شکل گیری استخوان، فرم دهی و ترمیم پوست واقعا تاثیر گزار است . نقره بیشتر از صدها مواد ضد عفونی موثر است و باعث از بین بردن ۶۵۰ نوع میکروب میشود وبرای سلامتی بدن انسان موثر میباشد .
بنابراین زمانی که جواهرات نقره روی بدن هستند کمک می کنند که انرژی بیشتری انباشته شود . همچنین به نظر می رسد نقره به اجتناب از تمایل های کسالت آور کمک می کند و در نتیجه پوشیدن نقره ممکن است شما احساس تازگی و نیرومندی کنید . نقره به شما کمک می کند که افکار خود را متمرکز کنید .
همان طور که شما ممکن است قبلا خوانده باشید نقره از طریق پوست جذب می شود و اثر تسکین درد دارد، به همین دلیل دستبندهای نقره خیلی محبوب هستند .
جواهرات نقره، مانند فلزات شناخته شده دیگر در طول زمان کدر می شوند . برای پاک کردن جواهرات ساخته شده از نقره، فقط آن را در محلول کوچکی از لیمو یا آبلیمو با نمک آمیخته شده بگذارید، مانند یک تازه ساز خواهد درخشید . منتهی شما می توانید آن را در جعبه جواهرات نقره نگه دارید . از مجاورت مداوم با هوا که باعث کدر شدن جواهرات نقره می شود جلوگیری کنید .
اگر شما هنوز قانع نشده اید که دستبندهای نقره یک راه حل بسیار خوب برای کمک به سلامتی تان است به نزدیک ترین داروخانه بروید و به خرید قرص ادامه دهید تا به رشد صنعت داروسازی و فروش بیشتر به شما کمک کنید .
با این همه همیشه کارکرد ها مهم نیستد، گاهی اوقات ظاهر مهم است . جواهرات نقره با خلوص ۹۲۵ به طرز شگفت آوری زیبا هستند . سعی کنید چند تا پیدا کنید و شما هم خیلی شگفت زده خواهید شد . دانشمندان بلاروس توصیه کردند افراد دارای زخم معده و یا بیماریهای دیگر معده، از طلا استفاده کنند و اشخاصی که عصبانیت و تند خویی دارند، نقره بکار ببرند .
اکثر ما دوست داریم از زیورآلات نقره استفاده کنیم ولی نمیدانید که فلز نقره یک دکتر عالی میباشد :- پوشیدن انگشتر بر روی انگشت انگشتری (انگشت چهارم) دست چپ یا راست باعث حذف انرژی اضافی در گردش خون شده و فشار خون شما کاهش مییابد .
- پوشیدن یک حلقه بر روی انگشت اشاره هر دو دست راست و چپ باعث عادیشدن عملکرد دستگاه گوارش میشود .
- برای تقویت قلب، توصیه میگردد که به طور مداوم یک حلقه نقره را بر روی انگشت کوچک دست چپ بپوشید .
- نقره همچنین یک تشخیص دهنده مرض عالی میباشد . اگر یک شخص دارای یک مشکل در سیستم غدد درونریز باشد، زیورآلات نقره تیره میشوند .
- اگر زیورآلات نقره از آنچه که بوده است نیز روشنتر گردد . این امر میتواند حاکی از یک اختلال کلیوی جدی باشد، زیرا عرق باعث انتشار موادی حاوی نیتروژن میگردد، که به جواهرات نقره واکنش نشان میدهد و باعث درخشش آنها میگردد .
- داروهای پزشکی حاوی نقره، برخلاف آنتیبیوتیکها، دارای یک طیف ضدباکتری گستردهتر میباشند . مهمتر از آن اینکه باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن نمیشوند .
- زیورآلات نقره روی گردن، اعصاب را آرام میکند .

نقره یکی از فلزات گرانبها به شمار میرود و بیشتر کاربردهای آن نیز ناشی از قابلیتهای آن به عنوان یک فلز گرانبها و همچنین قابلیت رسانایی بالای آن است. در سالهای اخیر بیشترین مصرف نقره به ترتیب در بخش صنعت (به ویژه صنایع الکترونیک) ، ساخت جواهرات و لوازم تزئینی، تولید سکه و مدال، عکاسی و ساخت ظروف و لوازم غذاخوری بودهاست. از دیگر کاربردهای نقره میتوان به ساخت آینه و دوربین، به عنوان کاتالیزور فرایندهای شیمیایی، ملغمه پرکردن دندان و ساخت برخی سازهای موسیقی اشاره کرد.برای اینکه درباره دانستنی های جالب نقره بیشتر بدانید،مقاله ی زیر را از دست ندهید.
- از ارواح می ترسید، از جادوی نقره بهره بگیرید
از دانستنی های جالب نقره این است که می گویند که نقره می تواند شما را از شر نیروهای شیطانی و ارواح خبیثه محافظت کرده و انرژی های مثبت به شما منتقل کند.
- نقره به افزایش بهداشت کمک می کند
نقره خاصیت ضدباکتری دارد. این مورد از دانستنی های جالب نقره است که مقدار بسیار کم از این فلز می تواند موجب کشته شدن میکروب ها شود. این کار را نیز با ایجاد یک واکنش شیمیایی روی سلول های باکتری و در هم شکستن آن ها انجام می دهد.
- افکت آینه ای ایجاد می کند
نقره بسیار بیشتر از دیگر فلزهای طبیعی، بازتاب و درخشندگی دارد. به همین دلیل است که سطح آینه ها با نقره پوشانده می شود تا بهترین و با کیفیت ترین انعکاس را ارائه دهند. علاوه بر استفاده های روزمره از آینه، این محصول یکی از عناصر اصلی تشکیل دهنده تلسکوپ، میکروسکوپ و پنل خورشیدی را تشکیل می دهد.
- نقره می تواند باران تولید کند
یدید نقره وقتی روی ابرها می ریزد، فرایندی موسوم به «بذرپاشی» صورت می پذیرد و به دنبال آن، در مناطق خشک و کویری باران تولید شده و از ابرها می بارد.
- نقره موجب تغییر رنگ می شود
نقره در واکنش به سولفور در مجاورت هوا به رنگ مشکی تغییر رنگ می دهد. به همین دلیل است که گفته می شود درون ظروف نقره نباید تخم مرغ یا مایونز سرو شود زیرا موجب سیاه شدن ظرف خواهد شد.
- رقیب طلاست و در مقام پس از آن قرار دارد
بعد از طلا، نقره چکش خوارترین فلز طبیعی محسوب می شود که بسیار انعطاف پذیر بوده و می توان آن را به اشکال مختلف تغییر داد. یک اونس (۲۸٫۳ گرم) نقره را می توان به یک سیم به بلندی ۲٫۵ متر تبدیل کرد.
در روز ۵ شنبه در ۲۷ مارس سال ۱۹۸۰، قیمت نقره به ناگهان سقوط کرد و این نزول ارزش به حدی رسید که وحشت عمومی در میان سرمایه گذاران ایجاد کرده و این تغییر حتی در دیگر کالاها نیز تاثیر منفی گذاشت. به همین دلیل، این روز را در تاریخ به نام «۵ شنبه نقره ای» ثبت کرده اند.
- استفاده از نقره در شیشه های ماشین
از آنجا که نقره یکی از بهترین فلزهای رسانای گرماست از آن برای خطوطی که در شیشه های عقب ماشین می بینید، استفاده می شود. نقش این خطوط گرم کردن شیشه در روزهای سرد زمستانی است تا از یخ زدن آن پیشگیری کند.
نقره به صورت خالص برای بدن ضرری ندارد و می توان از آن برای تزئین غذاهای استفاده کرد. در کشور هند، برخی از غذاها با یک ورقه نازک از نقره که به «ورق» موسوم است، تزئین می شوند.

همه ما می دانیم «نقره» چیست و تا حدی هم با کاربردهای آن در صنایع گوناگون آشنا هستیم. این فلز گران بها از یک واژه انگلیسی آنگلو ساکسونی موسوم به seolfor گرفته شده و در گذشته به عنوان «طلایِ فقرا» نیز شهرت داشته است.
از نقره نه تنها در جواهرسازی، بلکه در صنایع الکترونیک، داروسازی، نقاشی و عکاسی هم استفاده می شود. شمش های نقره، گزینه هایی امن برای سرمایه گذاری مالی نیز به شمار می روند.
نقره ی خالص بالاترین هدایت گرمایی و الکتریکی و پایین ترین مقاومت را در بین فلزات گران بها دارد.
معادن بزرگ نقره در کشورهای آمریکا، کانادا، مکزیک و پرو قرار دارد.
نقرهی خالص دارای درخشندگی بالا و فلزی براق است و سختی آن از طلا پایین تر می باشد و دارای مفتول پذیری و چکش خواری بالایی بعد از طلا و پالادیوم است.
یکی از خواص مهم و قابل توجه نقره، آن است که این فلز، دارای خاصیت میکروب کشی قوی بوده و در مواردی از آن در فرایند سالم سازی آب استفاده می شود.
نقره به خودی خود سمی نیست. اما نمک های آن سمی بوده و ممکن است سزطان زا نیز باشد. ترکیباتی که حاوی نمک های نقره هستند در صورتی که خورده شوند، می توانند جذب سیستم گردش خون شده که موجب به وجود آمدن رنگ دانه های خاکستری روی پوست می شود.